petek, 16. marec 2018

GOBOVA ŠTRUCA WELLINGTON

Slasten nadev, ovit v listnato testo bo razburkal brbončice. Presenetite goste za praznike, praznovanja, vedno požanje uspeh :)

Gremo v shopping:

·         šampinjoni ena košarica
·         2 narezani čebuli
·         1 strok česna
·         3 malo olivnega olja
·         300 g špinača
·         začimbe po želji (sol, poper, timijan. sladka paprika)
·         listnato testo
·         gorčica

Postopek:

1. prepraži čebulo in česen na olivne olju, da zadišita
2. dodaj narezane šampinjone in špinačo, praži, dokler ne oveni (10 minut)
3. začini po želji
4. razgrni listnato testo in ga premaži z gorčico
5. nadevaj maso na testo in zavij po želji
6. peci pol ure na 180-200 stopinj
7. postrezi toplo


Ni komentarjev:

Objavite komentar

ČEMAŽEVI ŠTRUKLJI

Spomladi, ko se začno bohotiti čemaževa polja, si lahko pripravimo okusne štruklje. Gremo v shopping:  - zavitek vlečenega testa ...