Tudi ocvirkova potica se lahko bohoti na naših mizah. Vsejedci ne bodo opazili razlike in si bodo prste oblizali...
Testo naredimo po receptu in nasvetih na spodnjem linku:
https://motovilka-kuha.blogspot.si/2018/03/skrivnosti-veganskih-potick.html
Nadev pa naredimo tako:
- 50 dag pečen tofu Mercator ali dimljen tofu (po želji)
- veganska zaseka Tartex (par žlic)/Večji marketi
- 5 dag peteršilj ali drobnjak
Na kockice narezan tofu prepražimo na ponvi na veganski
zaseki.
Potresemo s
sesekljanim peteršiljem ali narezanim drobnjakom.
Ohlajamo,
namažemo po testu, trdo zvijemo, položimo v pekač, prebodemo, vzhajamo, pred
peko tanko premažemo z rastl. mlekom ali maščobo. Pečemo
pri 175ºC cca 45 minut.
Ni komentarjev:
Objavite komentar